N381 Healthy walk

Op zondag 15 mei vond de Healthy walk 2022 plaats, een wandel- en hardloopevenement tussen Donkerbroek en Oosterwolde.

Op een idyllisch plekje, langs de Balkweg en bij de Tjabbekamp, met op de achtergrond de prachtige gele brem die volop in bloei stond, was een verzorgingspost gestationeerd. De Rotaryclub Oosterwolde had alles tot in de puntjes geregeld: van water, fruit en krentenbollen tot het heerlijke weer aan toe.

De vrolijke noot werd hier verzorgd door onze eigen muziekvereniging Excelsior uit Donkerbroek. Met hier en daar een spinnetje, torretje of rupsje in je nek was het een echt buitenoptreden. Ook viel er wel eens een standaard om en vlogen er composities door de lucht, maar dat kwam “door de wind” (één van de gespeelde muziekstukken).

De sfeervolle middag is voorbij gevlogen en na afloop waren alle muzikanten het met elkaar eens: Heerlijk, weer optreden!

Heeft u het gemist en wilt u ook zo’n optreden meemaken? Op 21 juni aanstaande geeft muziekvereniging Excelsior een buitenoptreden op het veldje bij de Nijhof. U bent bij deze alvast uitgenodigd.