Sinterklaasintocht 2019

Ook dit jaar waren er weer een Sinterklaas intocht in Donkerbroek en in Haule waar wij de Sint mochten verwelkomen met vrolijke Sinterklaasliedjes.

Donkerbroek

In Donkerbroek kwam de Sint niet per trein maar per jeep aan om vervolgens met Ozosnel naar het Witte Huis verder te reizen. Terwijl de kinderen stonden te wachten op zijn komst zongen ze mee met de liedjes die Excelsior en de Bazuin gezamenlijk speelden.

Sint intocht Donkerbroek 2019

Haule

In Haule kwam Sint dit jaar zonder Piet gewoon in de auto van juf aan. Gelukkig bleek even later dat Piet wel onderweg was maar dat hij de pepernotenmachine die hij had vernield nog naar school moest brengen met de fiets. Op de achtergrond mochten wij van Excelsior weer de Sinterklaasliedjes verzorgen terwijl de kinderen stonden te wachten. De pepernotenmachine werkte gelukkig weer fantastisch en daarmee was ook deze intocht weer zeer geslaagd!.