Zomeravond concert

Als traditionele afsluiting voor de zomervakantie hebben we op 2 juli ons zomeravond concert gegeven bij de vaart van Donkerbroek. Ondanks de iets lagere temperatuur hadden we geluk met het weer: behoorlijk zonnig en met genoeg wind om af en toe een stuk van de standaard af te blazen 😉

We hadden een mooie opkomst van het publiek, onder andere een aantal vaste toehoorders die jaarlijks de turfroute varen. Na te hebben ingespeeld met “Pavane in blue” ging het tempo snel omhoog voor “ABBA gold”. Koop vroeg zich daarna hardop af wie er eerder was: Rudi Carell met “Wann wird’s mall wieder richtig Sommer” of Gerard Cox met “’t Is weer voorbij die mooie zomer”. Maar stiekem had Rudi Carell het weer geleend van Joe Dassin’s “Salut des amoureux”. De zomer maakte het in ieder geval niet uit, die deed aardig zijn best.

Daarna even rustig aan met “Down by the Salley gardens”. De volgende aankondiging kon ik niet goed verstaan, het ging over een van de beste zangers van Europa maar op een of andere manier speelden we daarna een Marco Borsato medley 😉

“Puttin’ on the Ritz” is een van onze vaste klassiekers en die swingt altijd. Tot slot nog een paar Nederlandse werken, de “Nederpop 80’s”, “Leef” en als laatste “BZN forever”. Met name die laatste bleek met zijn 4 pagina’s en weinig tijd om om te slaan en mooie uitdaging voor de wind. Maar gelukkig konden we ook die uitdaging aan en kijken we terug op een geslaagde avond. 

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie!