KNA Dodewaard

Volgens traditie hebben wij elke 2 jaar een uitwisseling met Kunst Na Arbeid uit Dodewaard. Daarom vertrokken we op 17 november ’s ochtends met de bus richting de Betuwe, vergezeld door verschillende trouwe supporters waaronder ons erelid, dhr. H. Teijema en zijn vrouw.

Na een broodje onderweg (aantekening voor de volgende keer: broodjes niet onderin de bus leggen! ūüėČ ) hebben we er een supergezellige middag van gemaakt. Eerst samen de stukken spelen die we afzonderlijk van elkaar al hadden ingestudeerd. Daarna een fanatiek potje bingo -helaas geen valse bingo’s- met toepasselijke Betuwse jam en chocolade letters als prijzen.

’s Avonds kregen we een goed verzorgd buffet aangeboden en daarna een mooie uitvoering, voor de pauze konden we genieten van de muziek van KNA waarbij de muziek goed was afgestemd op de grote hoeveelheid jeugdleden. Leuk om te zien dat ze daar goed mee aan de weg timmeren! Na de pauze mocht Excelsior een aantal werken laten horen om vervolgens gezamenlijk af te sluiten. Het publiek was enthousiast en de muzikanten ook!

Uiteindelijk nog een feestje gevierd en tot diep in de nacht in de bus terug. Al met al een geslaagde dag en we kijken al uit naar de return in 2020!